• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Олімпійський тиждень в закладі дошкільної освіти

Олімпійський тиждень в закладі дошкільної освіти

2019-09-13

З метою пропаганди здорового способу життя серед вихованців з 09.09.2019 року до 13.09.2019 року в закладі проходив Олімпійський тиждень.
Олімпійський тиждень – це захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Проведення такої акції дає змогу з молодшого віку залучати дітей до занять фізичною культурою та спортом, ознайомити з ідеями олімпізму й олімпійським рухом.
Мета: Формувати у дітей уявлення про здоровий спосіб життя, сприяти зміцненню фізичного та психічного здоров’я дітей, підвищенню рухової активності. Викликати емоційно – позитивне ставлення до гри, спортивних розваг, змагань, до занять з фізичної культури. Залучати батьків до участі в спортивних заходах. Виховувати здорову дитину спільними зусиллями ЗДО та сім’ї.
В рамках цього заходу кожного ранку проводилася єдина ранкова зарядка, у якій приймали участь усі діти дошкільного закладу. Проводилися бесіди на теми «Олімпійські символи — прапор, олімпійський вогонь, церемонії ігор», «Історія Олімпійських ігор». Під час проведення спортивних змагань, вікторин, розваг малята ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя, змагалися, гралися та навчали молодших дітей різним вправам. Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.
Проведення олімпійського тижня подарувало позитивний емоційний заряд.

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi